Tudi mi smo junaki in pomagamo otrokom

Marko je na prvem spletnem dogodku Babyliss 18. maja ekskluzivno predstavil novo vrtljivo krtačo in kodralnik za lase. Dogodka se je udeležilo 78 gostov iz lepotne industrije in življenjskega sloga, med njimi tudi priznane vplivnice, kot so Anja Šuška, Alenka Trogrlič, Tia Verdev in Mannca. S tem je imel kot prvi frizer v Sloveniji priložnost preizkusiti ti dve inovativni napravi na modelih Nives in Lani ter predvsem pomagati drugim. Kako?

Ker Marko ne bi bil Marko, če ne bi zraven pritaknil še nekaj svojega, je vse svoje stranke zadnje tedne vabil k dobrodelni akcijii zbiranja denarnih sredstev za otroke, ki si ne morejo privoščiti poletnih počitnic z referenco na akcijo Deželak=Junak 2021, ki ga sicer organizira Radio 1.

Vi lahko pomagate tako, da pošljete SMS s ključno besedo POMAGAM5 na 1919 in s tem donirate pet evrov, mi pa smo sredstva zbirali neposredno v MH studiu in nabrali 236 evrov, ki jih bomo namenili otrokom v Velenjski občini.

V MH studiu vedno najdemo priložnost, da poleg povsem “zabasanega” delovnega urnika najdemo prostor, da pomagamo drugim. Spomnimo, da še vedno čakamo priložnost, ko bomo lahko spet organizirali tretjo izdajo akcije Odreži drugačnost, ko bomo na Velenjski plaži spet lahko strigli naključne mimoidoče in plačilo za storitev namenili otrokom s posebnimi potrebami.

Ker si vsak človek zasluži srečo, nasmešek na obrazu, dobroto in pozornost, se bo MH studio vedno postavil ne le za zunajo, ampak predvsem za notranjo lepoto vsakega izmed nas.

VABLJENI V SMART CUTS

Vabimo te, da nas obiščeš v svežem, sodobnem salonu SMART CUTS na Brnčičevi ulici 13 v Ljubljani, kjer ti bomo brezplačno svetovali in te spodbudili k osvežitvi spomladanskega videza. Predhodno se naroči na katerokoli storitev na telefonski številki 031 594 451 ali 071 336 003).