Poročna pričeska

MH Studio poskrbi za pravo pričesko ob pravem trenutku za pravi trenutek.


Poročni dan je sestavljen iz gore malih detajlov. Vendar se vsi strinjamo, da je glavni detajl vsake poroke nevesta v vsem svojem sijaju. Poleg čudovite poročne obleke si želimo, da se pred oltar sprehodite kot princeska v vašem pravljičnem dnevu. Zato se bomo, drage naše stranke, vedno potrudili, da se boste na svoj dan počutile najlepše.

Zaupala nam je tudi naša draga sodelavka in prijateljica Tjaša Založnik. Tokrat smo čutili še večjo odgovornost, da mora biti na ta težko pričakovani dan res vse brezhibno in popolno.

 

 

Želimo si, da vas na vaš dan razbremenimo, sprostimo in poskrbimo za tisto piko na i, ki bo pričarala nasmeh na vaš obraz. Tokrat mi je bilo delo še toliko bolj pri srcu. “Pri meni so na prvem mestu vedno domači. Bila je sobota, ko sem se zjutraj zbudil 5:00 ves vzhičen in v pričakovanju. Zavedal sem se, da mora danes vse štimat in iti po planu. Vem, koliko je priprav na ta dogodek in tokrat sem čutil še večjo odgovornost, vse je moralo biti brezhibno in popolno. In dragi moji, tako je tudi bilo. Hvala Tjaši in Gregu za to čudovito zgodbo.” Marko Hriberšek

 

 

 “Pričeska je bila res čudovita, počutila sem se kot prava princeska.”

 

 

“Vsaka ženska že kot majhna punčka sanja o poročnem dnevu, kako bo potekal, kakšna bo pričeska in makeup, ali bo dovolj časa za vse. Tako sem tudi jaz sanjala in lahko rečem, da so se na ta dan moje sanje uresničile. Je pa ta dan za nekatere neveste tudi zelo stresen zaradi časovne stiske, zato sem bila presrečna, da so me na ta dan prišli urediti na dom, saj sem lahko namesto vožnje do salona in nazaj, ta čas porabila za druge obveznosti. Počutila sem se zelo sproščeno, samo urejanje pa je bilo še toliko bolj zabavno, saj so se poleg mene urejale tudi mamica, sestra, tašča in moja prijateljica. Pričeska je bila res čudovita, počutila sem se kot prava princeska,” nam je zaupala Tjaša.

 

 

Poročna pričeska je pomemben del celote in naša naloga je, da vam svetujemo in uredimo poročno pričesko do njene popolnosti. Oblikovana poročna pričeska je “pika na i” videzu vsake neveste in MH studiu bomo poskrbeli, da boste na svoj poročni dan blestele in s svojo frizuro prevzele vse okrog sebe.

Za rezervacijo in posvet nas pokličite na tel: 040 776 808  ali nam pišite na marko@mhstudio.si