MH studio je v preteklem letu dni celostno prenovil svojo identiteto in podobo. Svojo jedrno dejavnost smo razširili na veliko več kot le striženje in urejanje brade: na modno svetovanje, kreiranje priložnostnih pričesk, prirejanje modnih in dobrodelnih dogodkov ter ustvarjanje modnih kolekcij. MH studio je postal prostor druženja, kreativnosti in neprestanega izpopolnjevanja. Po prenovi vizualne podobe in vzpostavitvi digitalnih kanalov z bogatimi vsebinami je bil naslednji korak jasen: osvežiti in prenoviti prostor, kjer lahko ustanovitelj Marko Hriberšek s svojo ekipo ustvarja več in še boljše.
 
Sedaj ga imamo. MH studio je točno to, kar smo želeli. Sodoben prostor, ki s svojo notranjostjo izraža spontanost, domačnost, a hkrati minimalizem in preprostost. Hvala vsem, ki ste se udeležili otvoritve v petek, 31. 1. 2020, in ki ste z nami delili ogromno spodbudnih besed ter dobrih želja za naše prihodnje delo. Še bolj se bomo trudili, da bomo s svojo dejavnostjo, zagnanostjo in dobro voljo razveseljevali posameznike in celotno lokalno skupnost.
 
Tudi na otvoritvi smo želeli biti čim bolj radodarni. Ne le, da so se vsi prisotni lahko zabavali ob glasbi, dobri pijači in jedači, podelili smo tudi več nagrad. Poleg štirih vrečk presenečenja z izdelki za nego las je glavno nagrado, celoletno brezplačno striženje, prejel Slaviša Crnobrnja. Čestitamo!
 

NAŠA POT

 
Marko je svojo samostojno pot uradno začel leta 2014 pod imenom Frizerski studio MH in brivnica, čeprav je ljubezen do friziranja in ustvarjanja gojil že prej. Njegova mama se spominja, kako je že v otroštvu spontano in samoiniciativno urejal pričeske svojih sošolk. V samo petih letih je MH studio postal močno vpet v lokalno skupnost Šaleške doline, svoje ime razširil po celotni štajerski regiji, s svojimi dobrodelnimi akcijami in modnimi dogodki pa je nase opozoril po vsej Sloveniji. Marko je kot prvi in edini frizer strigel celo na Triglavu. S tem podvigom in dobrodelnima dogodkoma Odreži drugačnost ter Misli hrabro želi poudariti, da je vse mogoče, dokler smo zdravi in aktivni. S svojo ekipo se letno udeležimo več kot 10 mednarodnih seminarjev in izobraževanj, s katerih prinesemo v studio sveže trende in nove tehnike striženja ter barvanja las.