Kaj frizerji počnemo v času izolacije?

Frizerji naše poslanstvo uresničujemo s tem, da preizkušamo nove tehnike striženja, barvanja, urejanja, da ustvarjamo lepoto, da vam z brezhibno pričesko polepšamo dan. To nam je bilo letos skoraj povsem odvzeto. Kaj smo naredili? Kaj sedaj počnemo? Kaj nas čaka?

Kar nas, mojstre in ljubitelje pričesk, naredi resnično izpopolnjene, je vaš obisk. Ko stopite v naš studio, si medsebojno zaupamo, vi se nam brezskrbno prepustite in veste, da boste iz naših studiev odšli zadovoljni. Ko potrkate na naša vrata, nam polepšate dan – prinašate nam novice iz vašega vsakdana, skupaj popijemo kavo, poskrbite, da naš MH studio ves čas prežemata smeh in dobra volja.

Situacija, v kateri smo se znašli, ne prizanaša nikomur. Ne vam in ne nam. Prvič smo bolečino pomanjkanja bližine, skupnega ustvarjanja in druženja začutili že pred devetimi meseci in od takrat se še nismo vrnili povsem na stare tirnice. Še huje, prišel je drugi, nevarnejši val. Lahko krivimo virus, lahko krivimo državo, lahko krivimo naša (ne)odgovorna ravnanja, vendar vse, kar vemo in v kar smo prepričani, je to, da moramo ostati zdravi. In vemo, da bomo to krizo prebrodili.

Preostane nam le pozitiva

Tudi v tem času lahko ostanemo pozitivni in smo hvaležni. Prvi val je bil pravi vrtiljak čustev in negotovosti, v drugem valu pa je vse drugače. Smo bolj pomirjeni in iz prvega vala smo se marsikaj naučili. Smo bolj pripravljeni, da se lahko kmalu spet srečamo v varnem okolju MH studia. 

MH-jevci smo v času druge ustavitve javnega življenja dobili edinstveno priložnost, da smo se lahko posvetili samorefleksiji – kaj lahko še izboljšamo, kakšne nove pričeske bomo ustvarjali v prihodnje, prek spleta smo pridobili nova znanja in ideje ter se, konec koncev, večkrat odpravili na sprehod v naravo, ki nam je dala še več energije in navdiha.

Nabrali smo ideje – za vas

Pregledali smo tudi fotografije pričesk, ki nam jih je vseeno uspelo izpeljati v letošnjem letu, zato vas vabimo, da si ogledate spodnji kolaž. Upamo, da boste med njimi našli tisto, ki bo vaša naslednja izbira, ko nas boste obiskali. Pobrskajte tudi na našem Facebook profilu in pod objavo te povezave zapišite, katera pričeska v kolažu bi vam najbolj pristajala glede na počutje ali priložnost.

Tukaj smo, da ostanemo del vašega življenja, da vam bomo tudi v prihodnje polepšali dan, da bomo z vami ob vaših pomembnih prelomnicah v življenju, kot so rojstni dnevi, poroke, dosežki in srečanja.

Pričesk vam žal ne moremo urejati prek spleta, zato se veselimo dneva, ko vam bomo lase spet lepšali v naši in vaši družbi, z nasmehom na obrazu.

Ostanite varni, ostanite zdravi.

MH studio