Obvestilo o novem koronavirusu

MH studio je zaradi izrednih razmer do nadaljnjega žal zaprt. Želimo biti odgovorni do sebe, predvsem pa do vas. Stopimo skupaj, tako da tokrat izjemoma stopimo narazen in se v teh težkih časih izoliramo. Držimo pesti, da bo virus čimprej izginil za vedno. Le tako nas boste kmalu lahko spet obiskali.

Lahko smo veseli, žalostni, jezni ali kritični – narava in zunanji dejavniki se na to ne bodo ozirali kaj preveč. Kaj nam torej preostane? Da krivdo še naprej prelagamo na druge in drugo? Ne. Na nas je, da naš trenutni položaj izkoristimo sebi v prid. Držite se, borimo se skupaj. Vse bo spet v redu.

Naš MH studio počiva. Mi pa ne. V času izolacije se posvečamo družini in domačim opravilom. Skrbimo zase in iščemo svoj notranji mir. Za vas bomo v sledečih tednih pripravili zanimive vsebine o tem, kako lahko za svoje lase poskrbite kar doma. Ne boste verjeli, kaj vse lahko naredite iz preprostih sestavin, ki jih imate doma!

Prepričani smo, da se kmalu spet srečamo na stolu! Do takrat pa nas spremljajte na spletni strani, Facebook strani in Instagram profilu.

Vaš MH studio.