Dobrodošli v družino Daviness.

Od kje za vraga se je vzela? 🙂

Bollatijevi iz italijanske Parme so leta 1983 zagnali napreden laboratorij, v katerem so začeli razvijati visokokakovostno kozmetiko za nego las.

Za najboljše salone po vsem svetu

Deset let kasneje so prve izdelke Davniess ponudili ekskluzivno najboljšim frizerskim salonom po vsem svetu in danes imajo sedeže podjetja v New Yorku, Parizu, Londonu, Ciudadu de México, Amsterdamu in Hong Kongu.

Izdelki samo zate

Danes je linija izdelkov Daviness zelo široka. Zajema šampone, balzame, maske, serume … v različnih naravnih vonjavah in za vse tipe las. S tem podjetje zagotavlja, da so njihovi izdelki eni izmed najboljših na svetu, da ustvarjajo boljše življenje za vse ljudi z mislijo na pomembnost lepote, etičnost in trajnostno naravnanost. Predvsem pa nagovarjajo vsakogar izmed vas.

Prvič tudi pri nas

V MH studiu smo unikatni, družbeno odgovorni in zagotavljamo le najboljše storitve in izdelke. Zato je družina Daviness prvič na voljo tudi vam.

Spremljajte nas, saj vam bomo kmalu ponudili ekskluziven popust, s katerim boste vašim lasem ponudili le najboljše.

Zavedite se, da je prihodnost našega planeta resnično v vaših rokah. Z majhnimi koraki lahko naredite svet boljši in če berete ta zapis, ste na pravi poti k preprosti, a pomembni odločitvi.

“S trajnostno naravnano kozmetiko spodbudimo ljudi, da skrbijo zase, za okolje v katerem živijo. S tem ne skrbijo le zase, ampak za vse, kar imajo radi.” Davide Bollati, direktor in lastnik blagovne znamke